Kenniscentrum Maatschappij en Recht

Bestel het kaartspel - Opvoeden in de Buurt

Wil je ook aan de slag met het kaartspel 'Opvoeden in de buurt'? Op deze pagina bestel je de kaarten tegen kostprijs. Deze helpt je om gesprekken over opvoeden in de buurt op een laagdrempelige manier te begeleiden. Het is ook mogelijk om een workshop op maat aan te vragen.

De inhoud van het spel:

  • 24 verschillende opvoedsituaties (in totaal 72 kaarten)
  • Een handleiding
  • Voorbeeldvragen

De kosten

Het kaartspel kost 15€ per spel inclusief verzendkosten. Het is mogelijk om meerdere spellen te bestellen, het aantal kun je aangeven in het formulier.

Bestelwijze

Met onderstaand formulier kun je het spel bestellen. Nadat we de aanvraag hebben ontvangen krijg je van ons een factuur. Als deze betaald is sturen we het spel z.s.m. op naar het opgegeven adres.

Workshop aanvragen?

Het is ook mogelijk een workshop over de tool aan te vragen. Informeer naar de mogelijkheden en kosten bij Sanne Rumping: s.m.rumping@hva.nl

Het spel past zo mooi in dat waar wij mee bezig zijn in de Opgroeiwijk; netwerken met elkaar verbinden, gesprekken uitlokken, elkaar beter leren kennen en begrijpen etc etc. En wat goed om in de groepen te merken dat het echt zo krachtig werkt en er verbindende gesprekken op gang komen..

Suzan Baldinger, Projectleider OPGROEIWIJK Geuzenveld/ Slotermeer

Gepubliceerd door  Kenniscentrum Maatschappij en Recht 14 september 2023