Kenniscentrum Techniek

  Drs. A.R. Schmal (Aletta)

Hoofd bedrijfsvoering Onderzoek Faculteit Techniek
Telefoon:
0628954443
Email:
a.r.schmal@hva.nl
Werkadres:
Jakoba Mulderhuis, Rhijnspoorplein 2, 1091 GC Amsterdam
Postadres:
Postbus 1209,1000 BE Amsterdam

Werkt aan..

Aletta werkt als hoofd bedrijfsvoering aan de organisatieontwikkeling en alle randvoorwaardelijke processen ten behoeve van praktijkgericht onderzoek binnen de faculteit Techniek. Samen met de onderzoekscoördinatoren, lectoren, de directeur Onderzoek en anderen zorgt zij voor subsidieaanvragen en jaarplannen, begrotingen en jaarverslagen voor onderzoek. Communicatie en informatie over ontwikkelingen en beleid. Gemotiveerde en capabele onderzoekscollega’s, een lerende en ontwikkelende cultuur en ondersteunende systemen en structuren.

Motivatie

Samen resultaten neerzetten door organiseren, samenwerken en structureren: daar krijgt Aletta energie van.

Werkte eerder aan..

Rode draad binnen haar loopbaan is organisatie en personele ontwikkeling. Ze heeft fusies, reorganisaties, uitbestedingen, samenwerkings- en dienstverleningsregelingen begeleid en gemanaged. Ze is onderdeel geweest van een crisis organisatie. Als Teammanager ICT, P&O/procesverbetering en Projecten heeft zij een brede ervaring binnen de aansturing op het gebied van bedrijfsvoering.

Ervaring en expertise

Aletta haar kwaliteiten liggen bij coaching, organiseren, project portfoliomanagement en samenwerken welke zij heeft ontwikkeld als adviseur en manager. Zij heeft binnen verschillende branches gewerkt zoals gemeente, politie en GGD.