Kenniscentrum Onderwijs en Opvoeding

Workshop - Learning in Digital Worlds: Virtual, Augmented and Mixed Reality in Education

Workshop

De Faculteit Digitale Media & Creatieve Industrie (FDMCI) en Faculteit Onderwijs & Opvoeding (FOO) van de Hogeschool van Amsterdam organiseren gezamenlijk een meetup-workshop op de HvA, getiteld:

Learning in Digital Worlds: Virtual, Augmented and Mixed Reality in Education (Meetup-Workshop)

Waar en wanneer

Datum en tijd: Woensdag 11 december 2019, 14:45 - 18:00 uur
Locatie: Kohnstammzaal (KSH 09A10), Wibautstraat 2-4, Amsterdam

Doelen van deze meetup-workshop:

- ervaringen en behoeftes delen van mensen die iets (willen) doen met VR/AR/MR in onderwijs of training
- geïnteresseerden en makers vanuit verschillende achtergronden en perspectieven met elkaar in contact brengen
- gezamenlijke interesses bepalen voor toekomstig onderzoek en/of nieuwe toepassingen

Beoogd publiek:

docenten, onderzoekers, leraren in opleiding, en studenten VR/AR/MR (bv. potentiële afstudeerders en studenten in de VR-minor) met interesse in Virtual/Augmented/Mixed Reality toegepast in het onderwijs (met of zonder ervaring).

Als je interesse hebt, maar niet kunt op deze datum, laat het dan a.u.b. weten in een mailbericht aan a.j.bouwer@hva.nl, met het oog op mogelijke vervolgbijeenkomsten.

Namens het organisatie-comité van FDMCI en FOO,

Anders Bouwer
Kwartiermaker Smart Education
Faculteit Onderwijs & Opvoeding (FOO)