Kenniscentrum faculteit Digitale Media & Creatieve Industrie

dhr.  M.J. Terpstra (Maarten)

Projectmanager HvA in de Stad
Telefoon:
0652667493
Bij geen gehoor:
0621156835
Email:
m.j.terpstra@hva.nl
Werkadres:
Benno Premselahuis, Rhijnspoorplein 1, 1091 GC Amsterdam
Postadres:
Postbus 40,1000 AA Amsterdam
Kamernummer:
04A11
Website:
Platform HvA in de Stad
Ga naar HvA Research Database

Maarten Terpstra is Community Manager bij Amsterdam Creative Industries Network van Kenniscentrum FDMCI. Hij werkt veel in en aan de netwerken Knowledge Mile, Campus Amsterdam en HvA re-set.

Specialisatie

Maarten verbindt lokale (grootstedelijke) vraagstukken aan de verschillende kennisinstellingen binnen de netwerken Knowledge Mile en Campus Amsterdam. Daarnaast organiseert hij met een klein team het online en offline platform waarbij ontmoetingen plaats vinden. Het meest bekende voorbeeld hiervan zijn de Knowledge Mile Morning Meetup’s.

De ervaring over het opzetten van netwerken zet hij graag in voor andere initiatieven binnen de Hogeschool en de stad.

Motivatie

Maarten heeft wordt blij van het verbinden van mensen zodat eenieder zijn/haar potentieel kan behalen. Dit verbinden op grotere schaal met behulp van technologie is daarbij een goede multiplier.

Opleiding

Maarten Terpstra is in 2006 afgestudeerd aan Inholland Haarlem – Media en Entertainment Management.

Werkte eerder aan…

Van 2006 - 2014 was Maarten – Coördinator GNR8 (Inholland) waar elk half jaar een multidisciplinaire groep van zo'n 10 MBO & HBO stagiaires werken aan toepassingsinnovaties en producties in de media en communicatie branche voor regionale opdrachtgevers. Daarnaast is hij medeoprichter van Netwerk023. Een netwerk voor creatieve professionals in de grote regio Haarlem.

Naast zijn aanstelling bij de HvA is Maarten vrijwilliger bij Stichting Laat Ze Maar Lachen waarbij er maandelijks een leuk uitje wordt georganiseerd voor kinderden waarvan de ouders bij de Voedselbank lopen.

Meer weten? Neem gerust contact op via m.j.terpstra@hva.nl.

Ga naar HvA Research Database