Kenniscentrum faculteit Digitale Media & Creatieve Industrie

  M.N. Schaule Jullens (Monique)

Programmamanager
Telefoon:
0621156974
Email:
m.schaule.jullens@hva.nl
Werkadres:
Theo Thijssenhuis, Wibautstraat 2-4 1091 GM Amsterdam
Postadres:
Postbus 23,1000 AA Amsterdam
Kamernummer:
A04.23

Monique Schaule Jullens is programmamanager bij het lectoraat Digital Life van Kenniscentrum Create-IT.

Specialisatie

Zij adviseert en ondersteunt bij het aanvragen, inrichten en managen van nationale en Europese onderzoeksprojecten. Zij heeft daarin een verbindende rol in het speelveld van lectoren en onderzoekers die aan de projecten werken, de betrokken interne afdelingen (control, HR), de projectpartners (consortia) en de verstrekkers van projectfinanciering.

Motivatie

Zij zet haar organisatie- en procesmanagement talent in om de hogeschool te ondersteunen bij het aanvragen van financiering. En daarnaast om, als een aanvraag is gehonoreerd, de subsidies ook uitbetaald te krijgen doordat de juiste onderzoekers aan de juiste activiteiten tijd besteden.

Opleiding

Tijdens haar studie ontwikkelingseconomie aan de Vrije Universiteit van Amsterdam deed zij veldonderzoek op Midden-Java via zusteruniversiteit Satya Wacana in Salatiga. Zij studeerde af op het onderwerp kinderarbeid in Zuidoost-Azië en behaalde in 1988 haar doctoraal examen.

Werkte eerder aan…

Voordat zij in 2009 bij de HvA kwam werken, was zij Strategisch Marketeer bij KPN en Billing Manager bij Unisource Business Networks. Bij de Nederlandse organisatie voor Toegepast Natuurwetenschappelijk Onderzoek (TNO) heeft zij de basis gelegd voor haar internationale programma management en business development ervaring. Zij werkte aan diverse ontwikkelingssamenwerkingsprojecten van TNO in Egypte en was voor TNO deelnemer aan handelsmissies naar onder andere Israël.

Meer weten? Neem gerust contact op via m.schaule.jullens@hva.nl