Kenniscentrum faculteit Digitale Media & Creatieve Industrie

  Drs L.K.M. Born (Leontine)

Onderzoeks- en Onderwijscoördinator bij Digital Life plus Coördinator Events bij het KC FDMCI
Email:
l.k.m.born@hva.nl
Werkadres:
Wibauthuis, Wibautstraat 3b, 1091 GH Amsterdam
Kamernummer:
06A02
Ga naar HvA Research Database

Drs. Leontine Born is onderzoeks- en onderwijscoördinator bij het lectoraat Digital Life Centre van Kenniscentrum FDMCI.

Specialisatie

Als coördinator ondersteunt zij alle onderzoekscollega’s van Digital Life met zaken rondom marketing, PR en communicatie. Dat kan zijn met het schrijven van een actueel nieuws item voor op de website, het organiseren van een afsluitend seminar voor een onderzoeksproject of het online plaatsen van een publicatie. Ook denkt zij mee met maatschappelijk relevante thema’s en ontwikkelingen, die onderzoekswaardig zijn, plus het behouden en aanboren van consortiumpartners. Bovendien omvat haar functie het verbinden van onderzoek en onderwijs om de gehele keten van student tot en met praktijk (via onderwijs en onderzoek) goed op elkaar aan te laten sluiten.

Motivatie

Een coördinerende, organisatorische rol als spin in het web is haar op het lijf geschreven. Met haar commerciële achtergrond vindt zij het bovendien interessant om de onderzoeken van het lectoraat langs diverse kanalen in- en extern beter onder de aandacht te brengen. Persoonlijk spreken de thema’s van Digital Life haar zeer aan: digitalisering in combinatie met zorg, gezondheid en welzijn. Aangezien gezondheid in haar ogen een groot goed is en zeker geen vanzelfsprekendheid, draagt zij hier graag haar steentje aan bij.

Opleiding

Leontine Born is in 1995 afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen in Bedrijfskunde.

Werkte eerder aan…

Van 1998 tot 2017 was Leontine Born programma ontwikkelaar bij Focus Conferences waar zij verantwoordelijk was voor het inhoudelijk vormgeven en organiseren van management opleidingen op vele actuele management thema’s.

Meer weten? Neem gerust contact op met Leontine via l.k.m.born@hva.nl

Ga naar HvA Research Database