Kenniscentrum faculteit Digitale Media & Creatieve Industrie

Voor studenten

Haal het maximale uit je studie

Studeer jij aan de Faculteit Digitale Media en Creatieve Industrie? Dan biedt het Kenniscentrum FDMCI de mogelijkheid om jezelf verder te verdiepen in je vakgebied én je eigen netwerk op te bouwen. Daar profiteer je van na je afstuderen!

Als werkstudent meewerken aan onderzoek

Lijkt het je leuk en leerzaam om werkzaamheden te verrichten voor (de lectoraten van) het Kenniscentrum FDMCI? Denk hierbij bijvoorbeeld aan het afnemen van vragenlijsten op festivals, het observeren van bezoekers in musea of het invoeren van onderzoeksdata. Stuur dan een e-mail naar Joyce Overklift Vaupel Kleyn; de contactgegevens vind je onderaan deze pagina. Wanneer we studenten zoeken, ontvang je een e-mail met een oproep voor de betreffende opdracht.

Minor volgen

In het derde of vierde jaar van je studie kun je een minor volgen. Je kunt een minor kiezen die aansluit bij je eigen interesses, bijvoorbeeld op het gebied van mode, intelligente omgevingen of crossmedia.

Accepteer de marketingcookies om deze video te zien

Studenten van de opleiding CMD hebben in samenwerking met het lectoraat Visual Methodologies onderzoek gedaan naar de beeldvorming over klimaatverandering. 

Afstuderen

Ga je afstuderen? Dan heb je - afhankelijk van je opleiding - de mogelijkheid om een afstudeeronderzoek te doen bij een van onze lectoraten. Zo profiteer je van de expertise van het lectoraat én is je scriptieonderwerp relevant.

Meer weten over het kenniscentrum? Neem dan contact op met Joyce Overklift Vaupel Kleyn, Communicatieadviseur van het Kenniscentrum FDMCI.

Gepubliceerd door  Kenniscentrum FDMCI 23 mei 2023