Kenniscentrum faculteit Digitale Media & Creatieve Industrie

Voor studenten

Haal alles uit je studie wat erin zit!

Ben je student bij een van de opleidingen van Digitale Media en Creatieve Industrie? Dan biedt het Kenniscentrum FDMCI jou de mogelijkheid om jezelf verder te verdiepen in je vakgebied en een netwerk op te bouwen. Daar profiteer je van zodra je bent afgestudeerd.

Als werkstudent meewerken aan onderzoek

Wil jij benaderd worden voor het doen van werkzaamheden voor het onderzoekscentrum van de faculteit Digitale Media en Creatieve Industrie? Werkzaamheden kunnen bestaan uit het afnemen van vragenlijsten op festivals, bezoekers observeren in musea, invoeren van onderzoeksdata, enzovoorts. Wanneer er studenten gezocht worden ontvang je een e-mail met een oproep voor de betreffende opdracht. Geinteresseerd? Stuur een mail naar s.j.overklift.vaupel.kleyn@hva.nl

Minor volgen

In het derde of vierde jaar van je studie kun je een minor volgen. Je kunt een minor kiezen die aansluit bij je eigen interesse, bijvoorbeeld op het gebied van mode, intelligente omgevingen of crossmedia.

Accepteer de marketingcookies om deze video te zien

Studenten van de opleiding CMD hebben in samenwerking met het lectoraat Visual Methodologies onderzoek gedaan naar de beeldvorming over klimaatverandering. 

Afstuderen

Ga je afstuderen? Dan heb je - afhankelijk van je opleiding - de mogelijkheid om een afstudeeronderzoek te doen bij een van de lectoraten. Op die manier is je scriptieonderwerp relevant en profiteer je van de expertise van een lectoraat.

Heb je een algemene vraag over het kenniscentrum? Neem dan contact op met Joyce Overklift Vaupel Kleyn, communicatieadviseur KC-FDMCI.

Gepubliceerd door  Kenniscentrum FDMCI 1 december 2021
ONLINE MEET & GREET KENNISCENTRUM FDMCI VAN 11 TOT 11.30
LINK VOLGT!