Kenniscentrum faculteit Digitale Media & Creatieve Industrie

Makerslab

In het Makers Lab kun je brainstormen, maar vooral ook dingen maken. Het Makers Lab in het Benno Premselahuis van de Hogeschool van Amsterdam bestaat uit een presentatie- en vergaderzaal, en een ruimte met machines en werktafels. Naast de computergestuurde machines zoals een 3D-printer en lasersnijmachine, heeft het Makers Lab ook de beschikking over een ruim assortiment reguliere machines en gereedschappen, bijvoorbeeld om te zagen, solderen, schuren, vacuumvormen, buigen, boren of knippen.

Accepteer de marketingcookies om deze video te zien

Voor meer informatie en een introductie van de ruimte, neem contact op via e-mail: makerslab@hva.nl of 06-1842 5055 Let op! Alleen voor studenten en medewerkers van de HvA.

Het Observatorium is het onderzoekslaboratorium van opleiding Media, Informatie en Communicatie van de Hogeschool van Amsterdam. Het biedt onderzoekers, studenten en docenten een praktijkruimte waar op professionele wijze onderzoek kan worden uitgevoerd. Zij kunnen in de onderzoekersruimte van het Observatorium veldwerk doen in de vorm van een enquêtes, groepsdiscussies, diepte-interviews, face-readings of observaties. Vanuit de regiekamer met spiegelwand kan het onderzoek worden opgenomen voor verdere analyse en verslaglegging.

Het Observatorium bevindt zich in het Benno Premselahuis en is beschikbaar voor zowel docenten als studenten die onderzoek willen doen.

22 maart 2022