Hogeschool van Amsterdam

Cursusaanbod voor werkende professionals

Bekijk ons cursusaanbod en kom verder in je vakgebied

Wil je je verder ontwikkelen en je vakkennis bijhouden? Op het vakgebied HRM, Bedrijfskunde, Finance of Sales, (digital) Marketing hebben we een ruim cursusaanbod. Van enkele weken tot circa 6 maanden. Je kunt in september en februari starten, op dinsdag- en donderdagavond of op zaterdag overdag. Wat jou het beste uitkomt. Bekijk hieronder ons uitgebreide cursusaanbod.

waarom een cursus bij de HvA?

Ontwikkelen binnen je vakgebied en investeren in je toekomst? Het volgen van een cursus is een ideale manier om je waarde voor een organisatie te vergroten. Verdiep of verbreed je kennis en vaardigheden, schrijf je in voor een HvA-cursus. De inschrijfdeadline is 31 augustus 2019 als je in september wilt starten met één van de cursussen.

Cursusaanbod

Er is een ruim cursusaanbod met de duur van enkele tot 20 weken op het gebied van Finance, HRM, Sales, (Digital) Marketing of Bedrijfskunde. Na succesvolle afronding ontvang je een certificaat.

Wil je meer weten?

Hieronder vind je het volledige cursusaanbod in de verschillende vakgebieden. Kijk snel of er een cursus is die goed bij je wensen aansluit.

Finance

HRM & Bedrijfskunde

Engelstalige cursussen

Sales en (digital) Marketing

4-jarige deeltijdopleiding starten?

Wil je je verder ontwikkelen in je vakgebied en verder komen in je baan? Dan kan je naast je baan een vierjarige hbo-opleiding in deeltijd volgen. Deze start in september. Lees meer over één van onze economische deeltijdopleidingen: HRM, Bedrijfskunde, Commerciële Economie of Finance & Control.

Gepubliceerd door  Faculteit Business en Economie 16 juli 2019