Student aan het woord

Testimonial

“Sinds 12 jaar ben ik werkzaam bij de politie Amsterdam. Ik heb in verschillende functies en op verschillende afdelingen gewerkt. Omdat een hbo-diploma steeds belangrijker is geworden bij het solliciteren naar nieuwe functies ben ik weer gaan studeren. De deeltijdopleiding SJD sluit goed aan bij mijn ambities én is goed te combineren met mijn werk."

Natuurlijk was het even wennen om na al die jaren weer in de schoolbanken te zitten en het is soms best zwaar om alle vakken te halen, maar ik vind het heerlijk om op een ander niveau uitgedaagd te worden en mijn kennis te verbreden.

Yvonne Doornhein - Tweedejaarsstudent SJD deeltijd

"De opleiding is veelzijdig; dat maakt je potentiële werkveld ruim en biedt goede carrièrekansen. Het is een passende opleiding voor je als je graag met mensen werkt en het leuk vindt om oplossingsgericht te denken. Daarnaast ben je voor toekomstige werkgevers interessant door de sociaaljuridische inhoud van de opleiding: mijns inziens zal er namelijk altijd behoefte zijn aan sociaaljuridische dienstverlening in de maatschappij.”