Hogeschool van Amsterdam

Steven ter Horst

Testimonial

"De advocatuur verandert sneller en ingrijpender dan ooit. De markt is opengebroken met nieuwe toetreders, cliënten zijn kritischer en verwachten 'more for less', en innovatieve technologie verandert de manier van werken. De uitdagingen en kansen die hierin zijn gelegen, vragen creatieve en veelzijdige managers met een brede blik, uitstekende management skills en gedegen inhoudelijk begrip van zowel core juridische als ondersteunende business processen."

Legal Management combineert verscherping van analytisch vermogen en een wetenschappelijk theoretisch kader met het denken in praktisch toepasbare en business georiënteerde oplossingen

Steven ter Horst - Chief Innovation Officer bij Houthoff

"De master Legal Management combineert verscherping van analytisch vermogen en een wetenschappelijk theoretisch kader met het denken in praktisch toepasbare en business georiënteerde oplossingen. De opleiding levert de T-shaped juristen en managers die nodig zijn om de advocatuur van de toekomst vorm te geven. De master Legal Management heeft mij geholpen om de onderlinge afhankelijkheid en verbondenheid van de verschillende stakeholders in mijn organisatie beter te doorgronden."