Hogeschool van Amsterdam

Introductieweek

Beste nieuwe student, na de zomer start je met jouw opleiding aan de faculteit Gezondheid van de Hogeschool van Amsterdam! Hoe kun je jouw studentenleven beter beginnen dan met een introductieweek? Studievereniging Venae organiseert daarom van 24 t/m 27 augustus 2020, in samenwerking met de faculteit Gezondheid, de online introductieweek die je niet wilt missen!

De introductieweek beleef je samen met alle nieuwe studenten van de faculteit Gezondheid. Je maakt kennis met studenten van de opleidingen Ergotherapie, Fysiotherapie, HBO-Verpleegkunde en Oefentherapie Mensendieck. In vier dagen proef je de sfeer, maak je kennis met je medestudenten, ouderejaars en docenten. De introductieweek staat in het teken van gezelligheid, informatie over je opleiding, het opbouwen van je netwerk nog voor de start van de opleiding, én natuurlijk feestjes!

De introductieweek heeft zich vorige jaren altijd plaats gevonden op de de Faculteit Gezondheid. Dit jaar zal het plaats vinden in je eigen kamer, huis, tuin en keuken! Zorg daarom dat je deze week goede internet verbining hebt.

Het onlineprogramma bestaat uit allerlij activiteiten die je met de studenten van de faculteit samen doet. Ookal zit iedereen grotendeels achter zijn eigen laptop, zijn er elke dag leuke activiteiten gepland waarbij we elkaar beter leren kennen. Niet alleen zullen er activiteiten online plaatsvinden, ook worden er gevulde introboxen naar je huis gestuurd. Deze boxen zorgen ervoor dat je in huis ook een feestje kan vieren! Want feesten gaan we zeker, elke avond sluiten we gezellig af met een DJ lifestream, kook tutorials en een pubquiz. Houd daarom rekening met lange, intensieve, gezellige dagen.

Wat het programma precies is houden we nog lekker geheim, daar kom je bij aanvang wel achter.

De introductieweek wordt georganiseerd door het Centraal Comité van de Introductie ( CCI), een commissie van Studievereniging Venae. Het CCI bestaat uit acht verschillende commissies. Tijdens de introductieweek worden jullie ingedeeld in groepjes, deze worden begeleid door mentoren. De mentoren zijn ouderejaars studenten van verschillende opleidingen van de faculteit Gezondheid.

De kosten voor deelname aan de introductieweek bedragen €39,95 hiervoor krijg je:

 • Introbox
 • Introtrui
 • Merchendise
 • Deelname aan online activiteiten
 • Feestjes
 • Lidmaatschap SV Venae (bedraagd €10,95)

LET OP: De introbox, introtrui en merchendise zijn voor de eerste 200 aanmeldingen!

Let op! Houd rekening met:

 • Sterke internetverbining
 • Goede webcam en microfoon

Deze week doe je alles samen met je medestudenten alleen slapen we in onze eigen bedden. Dus houdt rekening met het vrij plannen van je dagen.

Aanmelden vóór (maandag) 17 augustus 2020

Aanmelden voor de introductieweek verloopt via de website van Studievereniging Venae (organisatie). Via een formulier op de website laat je al je gegevens achter en vervolgens kun je direct via IDEAL de kosten voor deelname overmaken. Nadat je de betaling hebt afgerond ontvang je een e-mailbevestiging met daarin de definitieve uitnodiging en belangrijke informatie voor de introductieweek. Ook zal er een introbox naar het opgegeven adres gestuurd worden. Zorg dat je in de aanlopende week je inbox in de gaten houd voor de inloginstructies voor de online activiteiten. Mocht je niks hebben ontvangen neem dan contact op via cci-info@svvenae.nl t.a.v. Annemein van der Meer en Maartje Marinissen.

Aanmelden kan vanaf 1 Juli 2020! Houd de website in de gaten.

Aanmelden na 17 augustus?

Wil je je aanmelden voor de introductieweek, maar is de deadline van 10 augustus al verstreken? Stuur een mailtje naar cci-info@svvenae.nl t.a.v. Annemein van der Meer en Maartje Marinissen, dan kan de organisatie bekijken of er nog iets voor je kan worden geregeld.

Afmelden?

Heb je je aangemeld voor de introductieweek, maar kun je door omstandigheden helaas toch niet deelnemen? Neem dan tijdig contact op via cci-info@svvenae.nl t.a.v. Annemein van der Meer en Maartje Marinissen.

 • Sterke WiFi verbinding
 • Ruimte waar je alleen kan zijn
 • Goede webcam en microfoon

Houdt de venae website in de gaten voor de volledige paklijst!

Stuur gerust een mailtje naar: cci-info@svvenae.nl. Voorzitters Annemein van der Meer en Maartje Marinissen beantwoorden graag al jouw vragen over de introductieweek.

Het Centraal Comité Introductie van de Hogeschool en Studievereniging Venae hebben deze voorwaarden opgesteld naar aanleiding van ervaringen uit het verleden. De student committeert zich hieraan automatisch door zich in te schrijven voor de introductieweek.​

1. Bij deelname wordt er akkoord gegaan met de privicyregels van svvenae.

Gepubliceerd door  Faculteit Gezondheid 20 augustus 2020