Beleef de open dag van 8 februari

10 feb 2020 10:01 | Faculteit Gezondheid

Afgelopen zaterdag brachten ruim 1369 studiekiezers samen met hun familie en vrienden een bezoek aan de open dag op de faculteit Gezondheid. Studenten en docenten van de opleidingen Ergotherapie, Fysiotherapie, Oefentherapie, HBO-Verpleegkunde en de Master Critical Care stonden gereed om al hun vragen te beantwoorden.

Net als tijdens de voorgaande open dagen was er veel belangstelling voor de opleidingen HBO-Verpleegkunde en Fysiotherapie. Maar ook de kleinere opleidingen, Ergotherapie en Oefentherapie, mochten ten opzichte van de open dag in december 2019 meer geïnteresseerde studiekiezers verwelkomen.

Wat verder opviel was dat veel studiekiezers nog twijfelen over hun studiekeuze en zich goed aan het oriënteren zijn. Veel bezoekers namen een kijkje bij meerdere opleidingen binnen de faculteit en vroegen de studenten en docenten het hemd van het lijf. Ook leverde de open dag meerdere inschrijvingen op voor de komende proefstudeermomenten in februari en maart.