24 sep 2019 12:29 | Faculteit Gezondheid

Na een aantal stille weken op het Nicolaes Tulphuis is het nieuwe schooljaar in volle gang. De gangen zijn weer gevuld met bekende gezichten, maar ook een hele hoop nieuwe gezichten. En voor veel van deze nieuwe gezichten begon het schooljaar met een onvergetelijke introweek.

De eerstejaars brachten de nachten deze week door in tenten en vulden de dagen met onder andere een danscursus, een bbq, feesten op het Kersvers-eindfeest en buikschuiven tijdens een heftige hindernisbaan. En aan dat buikschuiven deden niet alleen de studenten mee, docenten vpk waren minstens zo fanatiek. Daar hebben we natuurlijk bewijs van!

Nog langer nagenieten van de introweek? HvanA kwam langs bij de hindernisbaan en heeft de studenten, mentoren en docenten vastgelegd. Lees hier hoe de studenten het ervan af brachten en hoe ze de introweek hebben ervaren.

En niet alleen HvanA kwam langs, de faculteit kreeg ook hoog bezoek van “de huiskippies”. Deze kippen deden de hele week mee met het ochtendritueel van de studenten en zorgden voor de nodige gezelligheid. Ben je benieuwd naar dit duo? Lees hier meer.