Geannuleerd: Informatieavond Master Performance, Sport and Health

Evenement

Deze informatieavond is geannuleerd, je kunt je niet meer aanmelden. Mocht je meer willen weten over deze master, stuur een bericht aan mpsh-fg-fbsv@hva.nl.

De master Performance, Sport and Health organiseert op donderdag 14 juli van 19.00 tot 20.30 uur op het Dokter Meurerhuis een informatiebijeenkomst voor potentiële studenten. Tijdens het event zal er informatie gedeeld worden over de master en is er de mogelijkheid om vragen te stellen aan docenten en ontwikkelaars van de master onder het genot van een hapje en een drankje.

Over de master

Performers in de sport en podiumkunsten leveren topprestaties. Ze moeten fysiek en mentaal gezond zijn. De juiste ondersteuning en van het begeleidende team (trainer/coach of therapeut) maakt dit mede mogelijk, vooral door een nauwe samenwerking. De masteropleiding Performance, Sport and Health is een professionele doorstroommaster, gericht op bachelor niveau opgeleide fysio- en oefentherapeuten, en leraren lichamelijke opvoeding, die als trainer, coach of therapeut werkzaam (willen) zijn op het snijvlak van performance en gezondheid in de sport of podiumkunsten.

Lees meer op onze website!

Programma

  • Inloop - 18:45 uur tot 19:00 uur
  • Opleidingspresentatie - 19:00 uur tot 19:30 uur
  • Meet and Greet, borrel - 19:30 uur tot 20:30 uur

Locatie

De inloop is vanaf 18:45 uur. De informatieavond vindt plaats in A4.58, op het Dokter Meurerhuis, Dokter Meurerlaan 8 te Amsterdam.

Nu alvast vragen?

Neem gerust contact met ons op via mpsh-fg-fbsv@hva.nl.

Gepubliceerd door  Faculteit Gezondheid 7 juli 2022

Datum

Startdatum 14 jul

Tijd

19:00 - 20:30 uur