HvA houdt medewerkers fit met massage aan huis

19 mrt 2021 14:00 | Faculteit Digitale Media en Creatieve Industrie

Een werkgroep van de Faculteit Digitale Media en Creatieve Industrie van de HvA ondersteunt medewerkers bij het thuiswerken door het organiseren van verschillende activiteiten. Een daarvan is een thuismasseur die de medewerkers van stijve schouders en stress af helpt.

Al jaren is de stoelmasseur van de HvA populair. Vaak zijn de tijdsloten voor een korte stoelmassage binnen een mum van tijd volgeboekt. Ook in tijden van corona gaan de massages door: nu contactberoepen weer mogen werken, komt masseur Natascha Slooten weer bij de medewerkers thuis.

“FDMCI organiseert al sinds het begin van de coronacrisis allerlei activiteiten om het thuiswerken goed te organiseren met In.contact”, vertelt Evelien Duis van de werkgroep. “De thuismassages maken hier onderdeel van uit, net als kennissessies over breinvriendelijk en productief werken, het weggeven van museumkaarten, online yogalessen en nog veel meer. Thuiswerken én verbonden blijven: het kan. Sterker nog, het móet, denken wij. Want alleen zo blijft dat teamgevoel met collega's en houd je plezier in je werk.”

HvA-communitymanager Liza Verheijke maakt graag gebruik van de massages aan huis. “De stoelmassages zijn echt een cadeautje, zeker in deze tijd. Hoewel ik een fijne werkplek heb, blijf ik vaak te lang achter mijn laptop geplakt, waardoor vooral mijn nek en schouders vast zitten. Na een stoelmassage ben ik weer helemaal los gekneed. Het is echt een momentje voor mijzelf.”