Hein Bijvoet meest geliefd onder studenten FDMCI

6 mrt 2019 15:00 | Faculteit Digitale Media en Creatieve Industrie

Hein Bijvoet heeft dit jaar de facultaire Docent van het Jaar-verkiezing gewonnen. De docent van CMD (Communication and Multimedia Design) was in de voorgaande jaren al vaker in de top 3 te vinden, maar won nog nooit. “Driemaal is scheepsrecht”, klonk het dinsdag lachend tijdens de feestelijke bekendmaking.

“Ik ben helemaal overrompeld”, sprak de winnaar die door decaan Frank Kresin en opleidingsmanager Harry Zengerink overvallen werd. “Bedankt allemaal voor het vertrouwen in mij. En bedankt Harry, het is dankzij de opleiding dat je als docent alle ruimte en vrijheid krijgt om je werk zo in te vullen dat het goed is voor studenten. Zij staan voorop. Dat maakt dat ik elke dag met veel energie naar mijn werk kom. Deze prijs is ook een beetje voor de hele opleiding!”

Een volle CMD-Medialounge tijdens de 'overval'

Docenten James Watson (HBO-ICT) en Jan Verboom (Communicatie) eindigden in de facultaire verkiezing respectievelijk op de tweede en derde plaats.

Iedere faculteit van de HvA levert een winnaar aan. Tijdens de HvA Onderwijsconferentie op donderdag 11 april wordt bekend wie van de zeven afgevaardigden zich HvA Docent van het Jaar 2019 mag noemen.