Hogeschool van Amsterdam

Campus Radio voor 3FM Serious Request

18 dec 2017 15:46 | Faculteit Digitale Media en Creatieve Industrie

Campus Radio Amsterdam, het online radiostation van de Hogeschool van Amsterdam, zendt woensdag 20 december 2017 van 8.00 tot 20.00 live uit voor 3FM Serious Request. Verschillende studenten en docenten zullen aanschuiven om platen te draaien die jij aanvraagt. Of je nou 1 euro of 100 euro doneert, alles komt ten goede aan het goede doel.

Doel

In de week voor Kerstmis haalt NPO 3FM samen met heel Nederland geld op voor het Rode Kruis om ouders en kinderen te herenigen. Wereldwijd zijn meer dan vier miljoen familieleden elkaar kwijt door een ramp of conflict.

Plaat aanvragen

Vraag je plaat online aan en klik op ‘doneren’. Vul daar in welke plaat je wilt horen, dan komt deze op 20 december langs.

Luister online

Luister woensdag 20 december mee van 8.00 tot 20.00 of kom gezellig langs in het Benno Premselahuis en vraag je plaat aan! Je kunt de uitzending volgen via de website van Campus Radio Amsterdam.

Afsluiting

De laatste twee uren wordt het programma afgesloten met een overzicht van de dag en de eindstand. Aan het eind van de week wordt het geldbedrag overhandigd in Apeldoorn bij het échte Glazen Huis.

Lees en beluister meer over deze actie.

Campus Radio in actie voor Serious Request