Hogeschool van Amsterdam

Project Buiten: goede mensen halen én brengen

28 jun 2017 10:10 | Faculteit Digitale Media en Creatieve Industrie

Sinds afgelopen maart is Project Buiten live en de HvA en vele andere hogescholen doen hieraan mee! Met Project Buiten kun je op tijdelijke basis talent van andere hogescholen binnenhalen of medewerkers inspiratie laten opdoen binnen de eigen hogeschool of andere hogescholen. Zo breng je jouw mensen én je team verder. Het vraagt om lef, flexibiliteit en vindingrijkheid. Dat is nodig om kansen te zien voor medewerkers, maar ook om projecten te signaleren op de eigen afdeling en die op het platform te plaatsen.

Lees het ervaringsverhaal

Een waardevolle poule van potentieel talent

Alle deelnemende hogescholen zijn samen goed voor maar liefst 17.981 medewerkers. Dat is een behoorlijke poule van collega’s vól inspiratie en talent die jij als leidinggevende kunt aanboren. Project Buiten blijft maar groeien; inmiddels vinden er gesprekken met andere hogescholen in het land plaats. Dat biedt kennis en kansen in overvloed! Hier vind je een overzicht van alle (toekomstige) deelnemers.

Meteen capaciteit nodig na de zomervakantie? Meld het alvast.

Heb je binnen jouw team, faculteit of afdeling een idee voor een project en wil je graag een projectopdracht of meeloopstage plaatsen? Óf heb je nu al zicht op projectopdrachten die gaan lopen vanaf september waarvoor nog extra capaciteit benodigd is? Laat het dan nú alvast weten, zodat je na de vakantie meteen op stoom bent.

Meld je project aan via deze pagina: Jouw Project buiten aanmelden

Jouw aanspreekpunt

De HRM-medewerker van jouw afdeling is het aanspreekpunt voor al jouw vragen, ideeën en suggesties over Project Buiten. Afdeling Werving zorgt ervoor dat er vanuit onze hogeschool projectopdrachten en meeloopstages op het platform geplaatst worden

Websitestatistieken en type Projecten Buiten

Nieuwsgierig naar het bezoek aan de site tot nu toe en/of wil je meer informatie over welke Projecten Buiten je kunt aanbieden? Lees dan verder op Websitestatistieken en type Projecten Buiten

Blijf op de hoogte met een Project Buiten-alert