Digital Society Showcase (online)

Vier samen met ons de Digitale Transformatie projecten

Evenement

Hoe maken we onze samenleving inclusief, duurzaam en toekomstbestendig? Welke rol kan de HvA hier als hogeschool in spelen? Welke digitale oplossingen hebben onze trainees bedacht om onze samenleving te verbeteren? Ontdek het op de interactieve showcase met talkshow van de Digital Society School over Transformationeel Leiderschap, Leerrevolutie en Duurzaamheid, Diversiteit en Digitale transformatie.

Programma:
16:00 | start live talkshow
16:30 | opening expo
17:00 | einde talkshow
18:15 | einde expo

Het wordt geen saaie online meeting. Beloofd. Bekijk hier alle informatie en projecten.

Gepubliceerd door  Faculteit Digitale Media en Creatieve Industrie 11 januari 2022

Startdatum 19 jan