Hogeschool van Amsterdam

Campus Amsterdam Living Room Session #2

Maak kennis met de Knowledge Mile!

Evenement

Campus Amsterdam en de Knowledge Mile slaan de handen ineen! Deze twee impact netwerken van het Centre of Expertise 'Amsterdam Creative Industries Network' organiseren samen een Living Room Session.

Het concept van een Living Room Session komt uit de koker van Campus Amsterdam. Dit open kennisnetwerk verbindt alle innovatiedistricten, campussen, labs en hubs in de kennisregio Amsterdam met elkaar. In deze online tijd organiseert Campus Amsterdam Living Room Sessions en staat in iedere sessie een member van het netwerk centraal. Voor de tweede editie is dat de Knowledge Mile !

Dit gebied in hartje Amsterdam - tussen het Amstelplein en het stadhuis - was ooit lelijk en vervuild. Nu is het een levendig gebied waar mensen en organisaties samenkomen om aan een groene, gezonde en duurzame stadsstraat te werken. Het Financieele Dagblad kopte al: 'Deze straat is puur goud' .

Accepteer de marketingcookies om deze video te zien

Introductie van de Knowledge Mile

Learning Community Manager van de Knowledge Mile, Maarten Terpstra, neemt je tijdens de Living Room Session mee in de ontwikkelingen van de Knowledge Mile. Wist je bijvoorbeeld dat het ook een bedrijveninvesteringszone is? En dat Knowledge Mile Park zich hard maakt voor de vergroening van het gebied? Na deze introductie is er alle tijd om vragen te stellen en mee te denken over de vormgeving van een learning community.

Programma

08:20 | Instroom met eigen koffie en thee

08:30 | Welkom Campus Amsterdam door Jen Drouin

08:40 | Presentatie Knowledge Mile door Maarten Terpstra

09:00 | Q&A

09:25 | Afronding plenaire sessie

09:30 | Start break-out sessies

10:15 | Plenaire wrap-up

10:30 | Afronding

Aanmelden

Let op: Voor de break-out sessies is aanmelden noodzakelijk. Reserveer je plekje door dit aanmeldformulier in te vullen! De link naar de Living Room Session komt een dag van te voren online.

Gepubliceerd door  Campus Amsterdam 11 juni 2020

Datum

Startdatum 25 jun

Tijd

08:30 - 10:30 uur

Contact

Jen Drouin (hello@campus.amsterdam)