Linda Nelis - Category Support bij Crisp

Testimonial

Als alumnus van de opleiding Voeding en Diëtetiek aan de HvA weet ik hoe belangrijk een (afstudeer)stage is voor een student en hoe leerzaam het is om al tijdens je opleiding een half jaar ervaring op te doen in de praktijk. Dat faciliteren we graag bij Crisp.

Een stagiair draait bij ons zo veel mogelijk mee in onze dagelijkse werkzaamheden en activiteiten. Van contact met leveranciers tot het klaarzetten van producten in de app (...)

Linda Nelis - Category Support - Crisp

We zijn een online supermarkt voor vers eten van goede kwaliteit en zijn zelf nog een jong bedrijf, op twee manieren. We zijn nog niet zo lang bezig, maar hebben ook veel jonge ondernemers en medewerkers rondlopen. Het begeleiden van stagiairs is ook voor ons een meerwaarde. Het is een goede manier om te kijken naar nieuwe aanwas.

We krijgen een half jaar de beschikking over iemand die jong, gemotiveerd en ambitieus is.
Een stagiair draait bij onze online supermarkt Crisp zo veel mogelijk mee in onze dagelijkse werkzaamheden en activiteiten, van contact met leveranciers tot het klaarzetten van producten in de app, en van het inplannen van promotieacties tot het vernieuwen van het assortiment.

Doet een stagiair het goed, dan hebben we al een mooie basis om daar ook later mee samen te werken. En kunnen we als er ruimte is ons team versterken met iemand die onze werkwijze al kent en zo kan instromen.