Deeltijdopleidingen

De faculteit Business en Economie biedt 4 deeltijd bacheloropleidingen aan, die opleiden tot een volwaardig hbo-diploma. Studeren in deeltijd doe je naast een baan.

Deeltijd bacheloropleidingen zijn specifiek ontwikkeld voor mensen die al werken in het vakgebied van de gekozen opleiding, en die zich willen specialiseren binnen dat vakgebied of zich juist willen omscholen naar een ander vakgebied. De opleidingen starten in september en in februari.

De deeltijdopleidingen zijn flexibel en modulair opgebouwde programma’s, zodat je je eigen programma kunt samenstellen.

Deeltijd bacheloropleidingen 4-jarig

Door gebruik te maken van een projectmatige aanpak is een deeltijdopleiding niet alleen een formele opleidingsomgeving, maar juist een continue interactie met het bedrijf waar je werkt.

Meerwaarde?
Docenten uit het bedrijfsleven brengen je de kennis en vaardigheden bij die je in je werk kunt toepassen. Deze praktijkgerichte aanpak komt direct ten goede aan je dagelijkse praktijk en is daarmee een meerwaarde voor een organisatie. Daarnaast werk je tijdens je studie actief aan je professionele ontwikkeling in je baan en je persoonlijke ontwikkeling.

“Ik heb in deeltijd gestudeerd en dat is hard werken. Maar de versterking van praktijkervaring door goede theoretische onderbouwing, geeft een boost aan je carrière. Deeltijd werkt alleen als je er vol voor gaat”, aldus Steven Gudde, alumnus deeltijd Human Resource Management, Manager Marketing en Innovatie bij Olympia Uitzendbureau.

Gepubliceerd door  Faculteit Business en Economie 10 november 2022