Onze visie op een leven lang leren

Of je nu een studiekiezer, een werkende professional of een manager van een bedrijf of instelling bent, je kunt een leven lang leren. Bij de faculteit Business en Economie krijg je college van docenten die oog hebben voor jouw toekomst in de financieel economische sector én die weten hoe je flexibel en duurzaam inzetbaar wordt.

Vliegwiel van leren

Een leven lang leren. Dagelijks leren. Het kan overdag, part time, op zaterdag, in de zomer, in samenwerking of co-creatie met jouw bedrijf, of via een cursus of masterclass. Werk toe naar een hbo-diploma of deelcertificaten. Neem deel aan de continue interactie tussen theorie, opleiding, beroepspraktijk en netwerk. Wil jij echt duurzaam inzetbaar blijven en de toekomstige maatschappelijke ontwikkelingen het hoofd kunnen bieden? Ervaar dan het vliegwiel van het leren en vind in de faculteit Business en Economie een voor jou geschikte opleiding.

Uit je comfortzone en vooruitgaan

Weet jij hoe je jouw ambities realiseert? Is jouw functie in de loop der tijd veranderd? Of is de organisatie geïnnoveerd? Bedenk dan eens goed wat je kunt veranderen. Want leren is niet ‘alleen maar voldoen aan de standaardtest’. Laat je uitdagen en kom uit je comfortzone. Dan leer je pas echt! Bij de faculteit Business en Economie ben jij eigenaar van je studieprogramma. Sta eens stil en kijk kritisch naar jezelf, je eigen rol én ons totale opleidingsaanbod. Dan is stilstaan bij je handelen vooruitgaan!

Docenten zijn er voor jou

Ervaren professionele docenten en lectoren leren je de samenhang zien tussen theoretische kennisontwikkeling, toepassingen in je beroep en praktijkgericht onderzoek. En zij weten hoe bruggen te slaan tussen verschillende disciplines. Hedendaagse vraagstukken zijn immers steeds vaker vakgebied overstijgend. Als student krijg je de ruimte om te experimenteren en op zoek te gaan naar de trends en ontwikkelingen. Docenten zijn er voor jou, zij faciliteren jouw leren. Binnen de beschermde en inspirerende leeromgeving van de faculteit Business en Economie kan iedereen aan de slag. Doe er je voordeel mee!

Gepubliceerd door  Faculteit Business en Economie 22 februari 2019
Koen Loor - Internet Ondernemer (o.a. Tandarts.com) -

"Bert brengt met meer dan 40 jaar ervaring strategische impulsen in, die ons helpen door te groeien naar volgende fasen in onze bedrijven."

Lees verder