Hogeschool van Amsterdam

Student aan het woord

Testimonial

Tijdens mijn tweede jaar heb ik deelgenomen aan twee opdrachten van de Virtual Consulting Firm. Deze praktijkopdrachten zijn vraagstukken van externe bedrijven. In het tweede semester deed mijn groep bijvoorbeeld een onderzoek voor het accountantskantoor De Keijzer Nipius &CO.

'Van jongs af aan goochelde ik al met cijfers en werken met cijfers vind ik geweldig. Daarom koos ik voor de opleiding Bedrijfseconomie. Tijdens mijn stage kon ik theorie toepassen in de praktijk. Ik heb bijvoorbeeld de Balanced Scorecard (een instrument om bedrijfsprestaties te meten) geïmplementeerd.

Sura Avci - Vierdejaarsstudent Bedrijfseconomie

"Het onderzoek was gericht op freelancers die hun eigen  administratie wilden uitbesteden. Aan het eind van het semester moesten  wij als groep onze eindresultaten van het onderzoek presenteren aan het  bedrijf. De drie beste groepen kregen een cadeau van het  accountskantoor. Wij zijn als groep tweede geworden en kregen ieder een  I-Pod.

Ik ben blij met de variatie van de opleiding en de combinatie van  theorie en praktijk. Bovendien kun je zelf je minor kiezen: een  keuzeprogramma om je opleiding te verbreden of juist te verdiepen. Door  het volgen van een minor kun je je kwaliteiten buiten je gekozen profiel  verbeteren. De Hogeschool van Amsterdam biedt me kwaliteit, veiligheid,  vriendschap en gezelligheid en dat is toch wat ik vooraf van een school  verwachtte."