Hogeschool van Amsterdam

Student aan het woord

Testimonial

De HES gaf me direct een goed gevoel, de manier van lesgeven (veel contacturen, docenten met een schat aan praktijkervaring) past goed bij me. Ik heb contacturen nodig om iets op te pakken, want thuis is mijn inzet altijd een stuk minder.

Na het behalen van mijn ICT-diploma aan het mbo koos ik voor de hbo-opleiding Sportmarketing en Management van de HES.

Alex - Oudstudent Sportmarketing

"Verder heerst er een prettige sfeer op  school. Dit komt door het kleinschalige karakter van de opleiding.  Iedereen kent elkaar en je kunt altijd bij de leraren aankloppen als je  vragen hebt. Ik vond het werken in projectgroepen moeilijk, iets wat ik niet  heb gehad op het mbo. De eerste periode was dit lastig, omdat ik nogal  overtuigd ben van mijn eigen mening.

 

Een voordeel: ik kan nu een stuk  beter overleggen en dingen accepteren als mensen denken dat dit beter  is. Maar het is ook erg prettig als je bepaalde ideeën hebt, je deze er  doorheen drukt en dat ze dan blijken te werken. Het geeft mij een kick  als je bewijst dat je met je aanpak gelijk hebt! Tegenwoordig werken  veel bedrijven standaard met projectwerk, dus ik heb er alleen maar  voordeel van."