Eerste post-hbo leergang ‘Employee Experience’ groot succes

17 jul 2018 17:00 | Faculteit Business en Economie

Employee Experience is volgens HR trendwatchers de ‘next step’ voor HR. Medewerkers écht op de eerste plaats zetten en hen een ‘Great Place to Work’ bieden, maakt dat organisaties topwerkgevers én marktleiders zijn en blijven. Slechts 6% werkt nu al actief aan Employee Experience.

In juni lanceerde de opleiding Human Resource Management, in samenwerking met Heleen Mes HappinessBureau, de post-hbo leergang Employee Experience. Gedurende vier bijeenkomsten maakten 17 gemotiveerde deelnemers kennis met het gedachtegoed van toonaangevende experts op het gebied van Employee Experience. Met o.a. inspirerende presentaties van Frank Van Den Brink, Directeur Employee Experience ABN Amro, een demo van onboardingstool van KLM door Asher Lake en Tony's van People Champion Inge Peereboom.

Bekijk de video  waarin deelnemers van de leergang aan het woord zijn.

Meer weten over Employee Experience?

Word ook lid van de LinkedIn groep Employee Experience Nederland/België