Logo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpaginaLogo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpagina

Opleidingen

Je kunt bij ons een of meerdere modules vanuit verschillende opleidingen volgen. De studiegidsen geven je alle informatie die je nodig hebt om een juiste keuze te kunnen maken.

Bekijk de studiegidsen

In de studiegidsen van onze lerarenopleidingen vind je alle modules van het curriculum. Klik op een van de links hieronder om naar de studiegids van de desbetreffende lerarenopleiding te gaan. Let op: Sommige modules kun je alleen afronden als je een stage of een baan op een school hebt. Weet je welke modules je wilt volgen óf wil je in gesprek met een opleiding om je modules te bepalen? Meld je dan aan en wij brengen je dan in contact met de opleiding met wie je jouw module-inkoop samenstelt.

Je kunt ook losse modules volgen bij de  lerarenopleidingen Maatschappijvakken of lerarenopleidingen Talen

 

Voor zij-instromers geldt dat ze het certificaat kunnen opnemen in hun portfolio ten behoeve van het geschiktheidsonderzoek. Op basis van het geschiktheidsonderzoek wordt een scholingscontract op maat gemaakt.

Modules eerstegraads lerarenopleidingen

Wil je losse modules volgen bij onze eerstegraads lerarenopleidingen (master)? Kijk dan hier voor het aanbod van onze masteropleidingen en het aanmeldingsproces.