kenniscentrum faculteit Digitale Media & Creatieve Industrie

Uitreiking New Scientist Wetenschapstalent op de Knowledge Mile

6 sep 2016 15:13 | Kenniscentrum Digitale Media en Creatieve Industrie (CREATE-IT)

Bezoek donderdag 22 september New Scientist Live: Brein bij Hotel Casa400 op de Knowledge Mile. Wees getuige van de verkiezing van het New Scientist Wetenschapstalent 2016 en kom alles te weten over het brein.

Tijdens deze editie van New Scientist Live wordt het New Scientist Wetenschapstalent 2016 bekendgemaakt. De Knowledge Mile is de perfecte locatie voor de uitreiking, omdat vele partijen er samenwerken om de slimste straat van Nederland te creëren. Alle universiteiten uit Nederland en Vlaanderen mochten dit jaar voor de tweede keer hun beste jonge wetenschappers kandideren. De vijf talenten die in aanloop naar de avond de meeste stemmen hebben gekregen van de jury en het publiek, zullen het podium betreden.

Daarnaast kom je deze avond alles te weten over je brein. Erik Scherder (VU Amsterdam, bekend van DWDD), Iris Sommer (UMC Utrecht) en Alexander Sack (Universiteit Maastricht) doen op deze avond uit de doeken wat we al wel weten over ons brein, maar ze vertellen ook wat er nog te ontdekken valt in dit fascinerende vakgebied.

Voor meer informatie en kaartverkoop, bezoek de website van wetenschapsmagazine New Scientist.

p.s. Laat je tijdens het evenement prikkelen voor en door de Knowledge Mile Braincar, het unieke mobiele kunstwerk van Olaf Mooij die dan tijdelijk te bezichtigen is op de stoep van Casa400.