Hogeschool van Amsterdam

Communicatie Mahlerplein

20 studenten Communicatiemanagement en Academie van de Stad

Project

Begin 2015 zullen er werkzaamheden starten op het Mahlerplein en op het station Zuidas. Studenten stellen een communicatieplan op om bewoners en bezoekers op de hoogte te stellen van de werkzaamheden.

Dienst Zuidas werkt aan de ontwikkeling van Zuidas: een internationale toplocatie voor wonen, werken en recreëren in Amsterdam op enkele minuten van Schiphol. Daarbij moet Zuidas een integraal onderdeel worden van de stad en de regio. De visie Zuidas is als het ware het programma-akkoord voor de gezamenlijke ontwikkeling van Zuidas.

Over enkele maanden beginnen de werkzaamheden aan het Mahlerplein om deze visie te realiseren. Veel gebruikers van de Zuidas zijn echter nog niet op de hoogte van de planning van de werkzaamheden en de grote invloed die het zal hebben op het gebruik van het gebied. Dienst Zuidas wil graag de gebruikers voorafgaand en gedurende de werkzaamheden in het gebied voldoende ter plaatse informeren en tegelijkertijd de zichtbaarheid van de (planning van) de werkzaamheden vergroten.

Daarom ontwikkelen studenten Communicatiemanagement een communicatieplan samen met Academie van de Stad om aan die doelen bij te dragen!

11 november 2014

Project Info

Startdatum 01 sep 2014

Contact

Locatie

Communicatie Mahlerplein

Mahlerplein 1

1082 MA Amsterdam