Nieuwe editie van HvA Impact Magazine is uit

29 aug 2023 09:00 | Afdeling Communicatie

Het nieuwe schooljaar is begonnen dus tijd voor een nieuw HvA Impact Magazine! In deze online editie is het team achter de master Klimaatpsychologie en -gedrag 'Icoon van Impact'.

In de tweede editie van HvA Impact Magazine gaat Pavel van Deutekom, ambitiecoördinator Duurzaamheid, in gesprek met opleidingsmanager Esther Parigger over de uitdagingen en kritiek op de nieuwe HvA-master. Verder in Impact Magazine: Docent van het Jaar Hanneke Velthuijsen laat zien hoe zij buiten de lijntjes kleurt en Baba Touré, oprichter van creatief bureau Hammerfest, vertelt hoe hij strijdt voor diversiteit in de reclamewereld. Laat je inspireren door deze en nog veel meer persoonlijke verhalen van HvA’ers en rolmodellen in de stad.

Impact in beeld

Impact Magazine laat zien op welke manier de HvA bijdraagt aan de realisatie van de strategische koers, zoals vastgelegd in het Instellingsplan - Hogeschool in 3D. Aan de hand van podcasts, flitsreportages, persoonlijke verhalen, infographics, columns, achtergronden en foto's brengen we impact in beeld. Impact op mensen, groepen, de regio Amsterdam en de samenleving. Met Impact Magazine richten we ons zowel op HvA-medewerkers als op onze partners in de stad.

Ja op impact

Wil je ook geïnspireerd worden door verhalen van mensen die het verschil maken? Abonneer je nu op Impact Magazine door een e-mail te sturen naar impact@hva.nl met ‘ja op impact'.