Inschrijving studie vóór 1 mei: oriënteer je goed tijdens open dag 15 maart

12 mrt 2014 13:12 | Afdeling Communicatie

Zaterdag 15 maart is er een open dag bij de Hogeschool van Amsterdam (HvA). Een goede gelegenheid om opleidingen te vergelijken en een proefles, workshop of minicollege te volgen.

Advies: inschrijven vóór 1 mei

Weet je na een uitgebreide oriëntatie welke opleiding bij je past, dan kun je je inschrijven. Doe dat uiterlijk op 1 mei 2014 voor studiejaar 2014-2015. Schrijf je je in na 1 mei dan kun je geweigerd worden bij de opleiding van jouw keuze. Na je inschrijfverzoek ontvang je een uitnodiging voor een studiekeuzecheck. Zo checken jij en de opleiding nog één keer of jullie echt bij elkaar passen. Op basis van de verschillende onderdelen van de studiekeuzecheck krijg je een studiekeuzeadvies. Daarin geven we aan of de opleiding een passende keuze voor je is. Natuurlijk gebruik je jouw ervaring tijdens de studiekeuzecheck ook om je verwachtingen over de opleiding te toetsen. Deelname aan de studiekeuzecheck is verplicht. Benieuwd naar meer oriëntatiemogelijkheden? Kijk dan bij 'een studie kiezen'. Wil je weten hoe het precies zit met de studiekeuzecheck? Klik hier .