In semester 1 of 2 van studiejaar 2021-2022 een minor volgen? Wat zijn de mogelijkheden en wat is het aanbod? Kom woensdag 10 maart en donderdag 11 maart 2021 naar de online minorenmarkt en laat je informeren.

Nu al meer weten? Ga voor algemene informatie naar: hva.nl/minoren . Het aanbod voor studiejaar 2021-2022 staat vanaf 1 maart 2021 online via minoren.mijnhva.nl .

Tijdens de jaarlijkse minorenmarkt presenteren meer dan 100 HvA-minoren zich.

Let op! Er wordt maar één algemene HvA-minorenmarkt gehouden per studiejaar. Niet alle HvA-minoren zijn aanwezig op deze minorenmarkt.

Wanneer en Waar?

Op 10 maart en 11 maart 2021 van 16.00 - 18.00 uur.

Welke minoren zijn aanwezig op de minorenmarkt?

Hieronder vind je het overzicht van alle deelnemende minoren op woensdag 10 maart en donderdag 11 maart per faculteit. De links naar Teams zullen in de week van 8 maart in het overzicht geplaatst worden:

Hoe jouw programma er tijdens de markt uitziet, bepaal je zelf:

• Tussen 16:00 en 18:00 uur presenteren alle opleidingen hun minoren, met een digitale voorlichting, Q&A's, presentaties en/of filmpjes.

• Elke minor die 'op de markt staat' wordt 3x aangeboden d.m.v. een voorlichtingsronde.

• De eerste voorlichtingsronde van een minor is exact hetzelfde als de tweede en derde. Het maakt dus niet uit welke minor je als eerste kiest.

• Elke ronde duurt een half uur.

• Tussen elke ronde zit een pauze van 15 minuten

Tijd Ronde
16:00 - 16:30 uur Ronde 1
16:30 - 16:45 uur Pauze
16:45 - 17:15 uur Ronde 2
17:15 - 17:30 uur  Pauze
17:30 - 18:00 uur Ronde 3
  • Je kunt zelf kiezen wanneer je welke minorvoorlichting wilt bijwonen.
  • Let op! Het kan voorkomen dat een minor niet op woensdag maar wel op donderdag voorlichting geeft, óf andersom. Check dus goed wanneer je erbij kunt zijn!

Het overzicht met alle deelnemende minoren voor zowel de woensdag als de donderdag kun je vanaf 1 maart hier bekijken.

• Je hoeft jezelf niet vooraf aan te melden.

• Je hoeft de Teams app niet te downloaden, je kunt Teams gewoon via het web gebruiken.

• Je zet je microfoon uit op het moment dat de docent aan het woord is.

• De schermnaam die je invult is wel voor iedereen zichtbaar. Je mag ook 'anoniem' invullen.

• Je kijkt naar een presentatie die gegeven wordt.

• Jij en de andere deelnemers stellen vragen, dit mag ook via de chatfunctie, die worden dan tijdens of na de voorlichting zo veel mogelijk beantwoord.

• De sessie kan worden opgenomen door de minordocent, dit wordt bij de start van de sessie aangekondigd.

Niet-HvA-studenten kunnen uit het aanbod op Kies op Maat kiezen. Het aanbod voor studiejaar 2021-2022 staat vanaf 1 maart 2021 op www.kiesopmaat.nl . Meer informatie voor Niet-HvA-studenten vind je via onze minorenpagina.

Let op! Niet alle Kies op Maat minoren zijn aanwezig op de minorenmarkt.

Gepubliceerd door  Studentenzaken 23 februari 2021

Startdatum 10 mrt