Digital Creators

A tech expo by the HvA

Evenement

Bij HBO-ICT worden problemen uit het werkveld met veel creativiteit en kennis van de laatste ontwikkelingen en trends onder handen genomen. Studenten zijn aan de slag gegaan met projecten binnen thema's als Virtual Reality, Mobile Development, Applied Artificial Intelligence, Internet of Things en nog veel meer. Wat er allemaal wordt geproduceerd? Dat laten ze zien op donderdag 27 juni tijdens Digital Creators! Hét event van HBO-ICT waar je de laatste ICT-trends en ontwikkelingen op één grote markt kunt ontdekken.

Digital Creators

Wat er door de studenten bij HBO-ICT wordt gemaakt is niet altijd tastbaar, soms mysterieus, verschuilt zich vaak online maar het is altijd creatief. De oplossingen en producten die zij ontwerpen verdienen een podium en dat is precies wat er wordt gedaan tijdens Digital Creators. De projecten van studenten krijgen een mooie plek op de expo zodat zij anderen kunnen inspireren. Als bezoeker van dit event kun je bijvoorbeeld:

  • Leren snijden in organen via Virtual Reality
  • Receptsuggesties krijgen op basis van een foto van de inhoud van je koelkast
  • Een game spelen die je op speelse wijze kennis laat maken met wiskundestof
  • Zien hoe een app voor software documentatie voor een Nederlands bank is uitgebreid

En dit is nog maar het tipje van de sluier. Ben je benieuwd?

Kom langs!

Digital Creators vindt plaats op donderdag 27 juni. Jij bent welkom om het event te bezoeken tussen 14:00 tot 16:00 uur. Het event wordt gehost op de 5e en 6e verdieping van het Wibauthuis op Wibautstraat 2b Amsterdam. Zien we je dan?
Digital Creators is een gratis event waar geen aanmelding voor nodig is.

VR Digital Creators
Gepubliceerd door  Faculteit Digitale Media en Creatieve Industrie 28 mei 2024

Datum

Startdatum 27 jun

Tijd

14:00 - 16:00 uur

Locatie

Wibauthuis (WBH) | Amstelcampus

Wibautstraat 3b

1091 GH Amsterdam

020 595 4955