Opening hogeschooljaar

Impact Xperience: Wat is jouw impact?

Evenement

Op dinsdag 29 augustus openen we op feestelijke wijze het nieuwe hogeschooljaar met de Impact Xperience! Het festival waarin jij je kunt onderdompelen en ontdekken hoe jij persoonlijk en met de HvA impact kunt maken. Op de stad, in onderwijs en onderzoek, de samenleving en elkaar.

Impact Xperience

Hoe werken we samen aan vernieuwing, idealen, gelijkheid en kansen? En welk verschil maak jij? Van grote thema’s zoals verduurzaming of de inzet van artificial intelligence tot interne thema’s zoals sociale veiligheid en jouw persoonlijke inbreng. Dat geeft ons iedere dag inspiratie en energie om het beste van onszelf te geven.

Beleef de verhalen, laat je inspireren, kom co-creëren, deel of ontdek jouw impact! We beginnen in de plenaire zaal en daarna duik je in de Xperience. Bezoek de verschillende stands en posterpresentaties; leer meer over ChatGPT, hoe collega’s zoals de studentassesor of docent van het jaar zich inzetten om een verschil te maken, loop langs de Wall of fame, kom op de cover van Impact magazine, ga debadderen en meer… Allemaal op een spectaculaire locatie; Muziekgebouw aan het IJ.

We kijken uit naar je komst.

Programma

14:30 Inloop

15:00 Opening

15:30-17:00 Impact Xperience

16:30-18:00 Borrel

Gepubliceerd door  Afdeling Communicatie 18 september 2023

Datum

Startdatum 29 aug

Tijd

14:30 - 18:00 uur

Locatie

Muziekgebouw aan het IJ

Piet Heinkade 1

1019 BR Amsterdam