Digital Creators

Evenement

Wat produceren, innoveren en presenteren studenten van VR, Mobile Development, AAI, Internet of Things, Applied Quantum Computing en meer? Dat laten ze zien op donderdag 26 januari tijdens Digital Creators. Hét event van HBO-ICT waar je de laatste trends en ontwikkelingen op één grote markt kunt ontdekken.

Digital Creators

Digital Creators is een evenement dat plaatsvindt aan het einde van een semester. Hier laten de toekomstige ICT-professionals zien wat zij in huis hebben door de oplevering vanuit hun minor en themasemester onder de aandacht te brengen bij experts uit het werkveld, studenten en alle andere ICT-geïnteresseerden. De 5e en 6e verdieping van het Wibauthuis, het hart van HBO-ICT, wordt omgetoverd tot één grote markt waar elk studententeam een plek krijgt om zichzelf op de kaart te zetten.

De deelnemende minoren en themasemesters zijn 20 weken aan de slag gegaan met het ontwerpen en fabriceren van hun producten. Dit varieert van VR-werelden, entertainment games, verschillende apps, onderzoeken uit het werkveld en ga zo maar door. Elk studententeam heeft een eigen kijk op de opdrachten en presenteren deze aan elkaar en aan de bezoekers.

Digital Creators is een gratis evenement. Kom en ontdek ICT op de 5e en 6e verdieping van het Wibauthuis op donderdag 26 januari tussen 15:00 en 17:00 uur. We sluiten de inspirerende dag af met een borrel in de kantine. Aanmelden is niet nodig.

Boek nu donderdag 26 januari in je agenda!

Ben je benieuwd naar hoe de vorige editie van digital creators eraan toe ging? Bekijk onderstaande video:

Gepubliceerd door  Faculteit Digitale Media en Creatieve Industrie HBO-ICT 1 december 2022
Banner Digital Creators

Startdatum 26 jan