Minorenmarkt

Evenement

In semester 1 of 2 van studiejaar 2020-2021 een minor volgen? Wat zijn de mogelijkheden en wat is het aanbod? Kom woensdag 11 maart 2020 naar de minorenmarkt en laat je informeren.

Tijdens de jaarlijkse minorenmarkt presenteren meer dan 100 HvA-minoren zich.

Wanneer woensdag 11 maart 2020 van 15.00 uur – 18:00 uur
Waar Amstelcampus (Wibauthuis, Kohnstammhuis, Benno Premselahuis en Muller-Lulofshuis)

Nu al meer weten? Ga voor algemene informatie naar: hva.nl/minoren. Het aanbod voor studiejaar 2020-2021 staat vanaf 1 maart 2020 online via minoren.mijnhva.nl.

Let op! Er wordt maar één algemene HvA-minorenmarkt gehouden per studiejaar. Niet alle HvA-minoren zijn aanwezig op deze  minorenmarkt.

Geen HvA-student?

Niet-HvA-studenten kunnen uit het aanbod op Kies op Maat kiezen. Het aanbod voor studiejaar 2020-2021 staat vanaf 1 maart 2020 op www.kiesopmaat.nl.  Meer informatie voor Niet-HvA-studenten vind je via onze minorenpagina.

Let op! Niet alle Kies op Maat minoren zijn aanwezig op de minorenmarkt.

Plattegrond en presentatierooster

Al eerder weten welke minoren aanwezig zijn en/of een presentatie geven? Vul je e-mailadres in via onderstaande link. Je krijgt ongeveer een week voor de minorenmarkt de plattegrond en het presentatierooster toegestuurd.

Gepubliceerd door  Studentenzaken 2 september 2019