Kick-off studentprogramma WeMakeThe.City 2020

Evenement

Op vrijdag 14 februari organiseert de HvA samen met WeMakeThe.City een kick-off event voor studenten die in het tweede semester aan de slag gaan in de stad. De thema's die centraal staan zijn Duurzaam, Digitaal en Divers.

Op vrijdag 14 februari organiseert de HvA samen met WeMakeThe.City een kick-off event voor studenten die in het tweede semester aan de slag gaan in de stad. Er zijn nog plekken vrij, meld je gauw aan!

In dit middagprogramma in Pakhuis de Zwijger gaan 250 studenten en docenten van minoren en onderwijsprogramma’s:

• de vraagstukken en challenges van de stad verkennen
  • op zoek naar onderlinge aansluiting
  • cases en opdrachten delen
  • én hun kennis hun over de stad verrijken met lezingen van experts.

Oplossingen voor de stad

Tijdens het festival in juni delen de studenten de opbrengst van hun projecten met het publiek van WeMakeThe.City. Welke oplossingen zijn er gevonden voor de duurzame, diverse en digitale stad van de toekomst?

Datum: vrijdag 14 februari 2020
Tijdstip: 13.30 - 17.30 uur
Locatie: Pakhuis de Zwijger

De aanmeldingen gaan hard dus meld je snel aan! Onderwijsprogramma’s die meedoen zijn onder meer de module Ontdek De Stad van Social Work, de minor Toekomstbestendige Stad en de opleiding Logistiek.

Doe mee aan dit inspirerende programma waarin het delen van kennis, netwerken en stadswijs worden centraal staan. Meld je aan bij Loes van der Tuuk via hvaindestad@hva.nl.

Gepubliceerd door  Afdeling Communicatie 8 januari 2020