Centre for Economic Transformation | CET

  S. Goksen (Sultan)

Lerarenopleider en promovenda
Email:
s.goksen@hva.nl
Werkadres:
Kohnstammhuis, Wibautstraat 2-4, 1091 GM Amsterdam
Postadres:
Postbus 36180,1020 MD Amsterdam
Social media:
Website:
Website Juf Göksen
Ga naar HvA Research Database
Accepteer de marketingcookies om deze video te zien

Sultan Göksen-Olgun is lerarenopleider Economie aan de Hogeschool van Amsterdam, domein onderwijs en opvoeding. Ze is verantwoordelijk voor het lesgeven in de vakken algemene economie, didactiek, pedagogiek, ondernemerschap en verwante vakken. Daarnaast is Sultan PPO begeleider/mentor en coacht zij studenten in vakoverstijgende projecten, stages, bekwaamheidsproeven en afstudeerscripties.

Sultan promoveert op Ondernemerschapsonderwijs op het Voortgezet Onderwijs aan de Maastricht University sinds 2020-2021, nadat zij de NWO promotiebeurs voor leraren toegekend heeft gekregen.

Ook is Sultan werkzaam als onderzoeker bij het kenniscentrum van de faculteit Business en Economie van de Hogeschool van Amsterdam. Hier heeft Sultan meeschreven/ meegewerkt aan de projecten zoals: UNLOCK: Creativity in HEIs through a game design approach, (Universidade de Aveiro, Portugal) en IXAnext: Unlock your entrepreneurial potential (Educatieve Escape Rooms).

Naast naar werkzaamheden voor de Hogeschool van Amsterdam, is zij columnist bij het Tijdschrift voor het Economie Onderwijs.

Thema's

Ondernemerschapsonderwijs

Game-based-learning

Educatieve Escape Rooms/Games

Ga naar HvA Research Database
Ga naar HvA Research Database