Hogeschool van Amsterdam

Centre for Applied Research on Business and Economics

mw.  Dr. J.W.G.M. Martens (Jeanne)

Telefoon:
0621155751
Bij geen gehoor:
0643110774
Email:
j.w.g.m.martens@hva.nl
Werkadres:
Fraijlemaborg, Fraijlemaborg 133, 1102 CV Amsterdam
Postadres:
Postbus 814,1000 AV Amsterdam
Kamernummer:
3.058
Ga naar HvA Research Database

Jeanne Martens is sinds 2017 onderzoeker in Business Failure & Recovery bij het Lectoraat Entrepreneurship aan de Hogeschool van Amsterdam. Binnen het lectoraat is zij verantwoordelijk voor het uitvoeren van het Fenix onderzoeksproject over faalverhalen en herstel van ondernemer en de ontwikkeling van onderwijsmateriaal over ondernemerschap. Daarnaast is zij betrokken bij een aantal onderzoeken over vrouwelijk ondernemerschap.

Voor haar promotieonderzoek is Jeanne verbonden aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Haar onderzoek gaat over de betekenis van netwerken voor het ontwikkelen van een carrière waarbij de doelgroep vrouwen zijn. Jeanne is actief in het begeleiden van Masterstudenten en zij vindt het plezierig om hen bij haar onderzoek te betrekken.

Jeanne heeft een achtergrond als bedrijfskundige en veel ervaring opgedaan in de profit en non-profit. Zowel als verandermanager en ook als communicatieprofessional draagt zij bij aan de ontwikkeling van organisaties. Bestuurlijk is zij actief in verschillende organisaties.

Ga naar HvA Research Database
Ga naar HvA Research Database