HvA Bibliotheek

Workshops

10 Resultaten

Wil je vaardiger worden in het herkennen van fake news, het vinden van open data voor je onderwijs of het uitvoeren van deskresearch? Dit zijn slechts enkele onderwerpen van de workshops die de bibliotheek aanbiedt aan studenten, docenten of onderzoekers.

ALGEMENE WORKSHOPS

Algemene workshops worden met regelmaat aangeboden en kun je terugvinden in de agenda. Je dient je aan te melden voor een workshop. Een aantal dagen voorafgaand aan de workshop krijg je de workshoplink toegestuurd (indien online gegeven). Bekijk de volledige agenda met evenementen.

WORKSHOPS OP MAAT

De algemene workshops kunnen ook speciaal worden ingepland voor groepen studenten of docenten/onderzoekers en indien nodig op maat worden gemaakt. Inhoud, plaats en tijd worden in goed overleg tussen docent en Bibliotheek bepaald. Heb je interesse? Stuur een e-mail aan: trainingenbib@hva.nl.

ONLINE CURSUSSEN

Wil je online cursussen en video’s inzetten om je studenten te helpen informatievaardiger te worden? Dat kan! Ga voor meer informatie naar de pagina’s Cursus Zoeklicht en Video’s Slim Zoeken.

WORKSHOPS ALS ONDERDEEL VAN CURRICULA

Kunnen de informatievaardigheden van jouw studenten wel een boost gebruiken? Informatiespecialisten van de bibliotheek bieden groepstrainingen aan die zijn afgestemd op de behoeften van de opleiding en de student. Onderwerpen, niveau, plaats en tijd worden in goed overleg tussen docent en Bibliotheek bepaald.

Ook kunnen afspraken worden gemaakt over een opbouw gedurende de studieperiode (leerlijn) en het gebruik van online leermiddelen via Brightspace. Wil je verder overleggen en de mogelijkheden bespreken? Mail of bel met de informatiespecialist van jouw vakgebied.

HVA ACADEMIE

Binnen de HvA worden er nog veel meer workshops en trainingen aangeboden, specifiek voor medewerkers van de HvA en de gemeenschappelijke diensten van de UvA en HvA. Denk hierbij aan coaching en begeleiding, leertrajecten en (externe, online) trainingen via de HvA Academie. Bekijk voor meer informatie academie.mijnhva.nl .