Archiefschool

Over Archiefschool

Archivistiek is een expertiseterrein van de Faculteit Digitale Media en Creatieve Industrie van de Hogeschool van Amsterdam. De Hogeschool van Amsterdam biedt archiefonderwijs en verricht toegepast onderzoek aan vanuit de opleiding HBO-ICT. Vanaf september 2019 start de post-hbo Archivistiek. In het Platform Archiefonderwijs Amsterdam werken Universiteit van Amsterdam, Reinwardt Academie en de Hogeschool van Amsterdam samen aan het archiefonderwijs. Het cursusprogramma van de Archiefschool richt zich op archiefprofessionals in de sector.

Belangstelling!

Wilt u op de hoogte blijven van de post-hbo Archivistiek, stuur dan een e-mail naar m.de.haan@hva.nl

Wilt u meer weten over het archiefonderwijs, de mogelijkheden van een bedrijfstraining, een cursus of wilt u een advies?

Neemt u dan gerust contact op met Marieke de Haan, coördinator Archiefschool.

Gepubliceerd door  Archiefschool 29 maart 2019

mw.  M. de Haan (Marieke)

Coördinator Archiefschool

m.de.haan@hva.nl