Hogeschool van Amsterdam

Amstelcampus

Online buurtbijeenkomst Conradhuis

Hopelijk gaat het u goed in deze coronatijd. Ik praat u graag bij over de ontwikkelingen op de Amstelcampus.

29 okt 2020 00:00 | Afdeling Communicatie

Er is veel gebeurd de laatste tijd. De HvA gebouwen zijn vergroend en het Conradhuis is al ver gevorderd. Tijdens een (online) bijeenkomst tonen wij u foto’s en video’s van deze voortgang. Afhankelijk van het aantal deelnemers en de hoeveelheid vragen reserveren we hiervoor 1 uur, maar u kunt natuurlijk inhaken op elk voor u geschikt moment.

Beste buurtgenoten,

Het is een tijd geleden dat we elkaar fysiek hebben ontmoet en alle voortgang hebben kunnen bespreken. Daarom nodig ik u graag uit voor een (online) buurtbijeenkomst. Deze vindt plaats op:

woensdag 25 november van 19.30-20.30 uur

Aanwezig

Bij deze bijeenkomst is de aannemer van het Conradhuis aanwezig, de gemeente en de projectdirecteur Conradhuis van de HvA. De bijeenkomst wordt opgenomen voor iedereen die niet in de gelegenheid is deel te nemen. Indien u daar bezwaar tegen heeft hoor ik dat graag vooraf.

U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar amstelcampus@hva.nl; dan stuur ik u per e-mail de link toe om deel te nemen. Als u niet kunt deelnemen en de opname wilt ontvangen hoor ik graag van u.

Werkzaamheden Conradhuis

In week 47 – vanaf woensdag 18 november - gaat de aannemer elke dag gedurende 1 week, een dakspant plaatsen die de verbinding maakt tussen het Theo Thijssenhuis en het Conradhuis. U kunt dit live volgen maar ook via de 2e webcam: https://conradhuis2.timeboxview.com. Meer nieuws vertel ik u graag op 25 november. Ik zie ernaar uit u bij de online bijeenkomst te spreken.

Voor vragen over bovenstaande informatie en/of voor aanmelding voor de buurtbijeenkomst, stuurt u een e-mail naar amstelcampus@hva.nl of neemt u telefonisch contact op met mij op nr 06-2115 8899.

Met hartelijke groeten,

namens Projectteam Bouw Conradhuis

Anne van den Eijnden, omgevingsmanager HvA