Alumni

Blijf betrokken bij de HvA

Je bent afgestudeerd en aan het werk! Nu jouw moment om studenten te helpen om zich voor te bereiden op de praktijk.

Net afgestudeerd

Heb je gedacht aan alles gedacht? Gebruik deze checklist!

Registreer je als alumnus

Als HvA-alumnus maak je deel uit van een community van meer dan 100.000 alumni; een groot netwerk met veel voordelen voor nú en in de toekomst.
Via het HvA Alumnicommunity Portaal geef je zelf aan op welke manier je in contact wil blijven met de HvA en het netwerk. Je hebt hiervoor een e-mail ontvangen met de vraag om jouw account te activeren. Heb je die e-mail niet gekregen, activeer deze dan alsnog!

Kijk ook onder Netwerken waar je je kan aansluiten om op de hoogte gehouden te worden over (evenementen van) jouw faculteit of studie.

HBO-monitor

Ben je afgelopen jaar afgestudeerd? Vul de HBO-monitor in en help nu als HvA-Alumnus de huidige studenten.

Gastcollege

Wil jij een gastcollege geven over jouw vakgebied? Of mentor of assessor zijn? Als assessor toest je studenten op hun competenties en opgedane praktijkervaring. Voor jou is dat een mooie gelegenheid om jouw organisatie te profileren bij toekomstige werknemers. Tegelijkertijd lever je een belangrijke bijdrage aan de opleiding; als deskundige draagt jouw visie en praktijkervaring bij aan het vormen van de professional van de toekomst. Je helpt ons om de studenten optimaal voor te bereiden op hun toekomstige baan en werkomgeving.

Stage- of afstudeerplek

Stel je beschikbaar als mentor of geef een HvA-student een stage- of afstudeerplek. Ook kun je de opleiding adviseren door zitting te nemen in de onderwijsadviesraad en meewerken aan onderzoeken. Heb je zelf een ander idee over hoe jij een bijdrage kan leveren? Neem contact met ons op!

En nog meer

Lid worden van de onderwijsadviesraad of van het alumni-panel, je bedrijf openstellen voor bedrijfsbezoeken, aanbieden van een praktijk-/onderzoeksopdrachten (scripties). Studenten leren graag uit de praktijk, en zo krijgt de praktijk aansluiting bij de huidige generatie. Onze studenten horen graag van je!

Gepubliceerd door  Afdeling Communicatie 8 juni 2023

Studeren naast je baan: Juliën vertelt

Accepteer de marketingcookies om deze video te zien