Alumni

Gefeliciteerd met je diploma!

Voor altijd een alumnus van de HvA

Je bent afgestudeerd! Van harte gefeliciteerd met deze bijzondere prestatie. Vanaf nu ben je geen student meer, maar een alumnus of alumna van de Hogeschool van Amsterdam. Ook na je studie zijn er genoeg redenen om met ons in contact te blijven. We hebben alle redenen op een rij gezet voor je.

Nu je afgestudeerd bent aan de HvA maak je deel uit van een community van meer dan 100.000 alumni; een groot netwerk met veel voordelen voor jou nú en in de toekomst.

Via het HvA Alumnicommunity Portaal geef je zelf aan op welke manier je in contact wil blijven met de HvA en het netwerk.

Als het goed is, heb je een e-mail ontvangen met de vraag of je jouw account wil activeren. Heb je die e-mail niet gekregen, activeer dan jouw account!

Activeer je account!

De HvA biedt een netwerk dat ook na je studie van toegevoegde waarde is. Kies het alumninetwerk van jouw opleiding of vakgebied en bekijk wat het netwerk voor jou kan betekenen.

Naar alumninetwerken

Ook na je afstuderen helpen we je graag met je carrière.

Wil je verder studeren of zoek je een baan? Wij helpen je door middel van loopbaan-evenementen, na- of bijscholing, cursussen en het delen van vacatures.

Lees verder

Je bent afgestudeerd en dat brengt behoorlijk wat administratie met zich mee. Heb je overal aan gedacht? We hebben een lijst voor je opgesteld met de belangrijkste zaken.

Ga naar de checklist
Gepubliceerd door  Afdeling Communicatie 12 juli 2022