Venturing with Fintech

Venturing with is een evenement die wij vijf keer per jaar organiseren en waar de kracht van storytelling wordt gebruikt om aan te tonen dat je met ondernemerschap impact kan tonen op jouw expertise gebied.

Evenement

Met de opkomst van technologieën als blockchain, mobiel bankieren en cryptocurrencies verandert de manier waarop consumenten en bedrijven betalen, sparen en investeren. Slimme oplossingen en innovaties openen een wereld aan mogelijkheden. Drie founders komen op 19 september vertellen over hun fintech startup. Waar kwamen hun ideeën vandaan? Wat als je zelf een slimme oplossing hebt? Hoe krijg je een stage of baan in een fintech startup? Welke expertise wil je nog meer in je fintech team hebben? Dit zijn allemaal vragen die tijdens ‘Venturing with Fintech’ zullen worden beantwoord!

Onze eerste spreker kunnen wij met trots aankondigen namelijk: Payconiq. Als je leven mobiel is, waarom zou je dan ook niet mobiel betalen? Met Payconiq reken je snel en veilig af met je smartphone, in winkels en online. En je betaalt je vrienden in één klik.

De tweede spreker Owlin weet het nieuws al vóórdat het zelfs op Twitter staat en heeft daarmee goud in handen. Owlin houdt vanuit Amsterdam als een ‘uil’ 2,8 miljoen nieuwsbronnen in de gaten. In tien talen en gebaseerd op algoritmes.  Deze algoritmes hebben oorsprong in theoretische natuurkunde.

Als laatste voegen wij Ockto aan de lineup toe. Ockto kan helpen om alle financiële rompslomp in één overzichtelijke lijst te zetten. Ockto is dé online methode om data te verzamelen voor consumenten die een financieel product willen afsluiten. De oplossing zorgt ervoor dat de consument snel en simpel financiële informatie over zijn huishouden kan verzamelen.

Tijdens Venturing With vertellen drie jonge ondernemers over hun eerste stappen in het zelfstandig ondernemen. Zij nemen jullie mee in de ups en downs bij het starten van hun eigen bedrijf.

Dus, kom en wees erbij: luister, stel vragen en leer van deze verhalen. Het evenement is gratis en vindt plaats in het Student Hotel, Wibautstraat 131D te Amsterdam.

Tot dan!

Datum:                   donderdag 19 september
Tijd:                        17.00-19.30
Locatie:                  Het Student Hotel, TSH Collab, Wibautstraat 131D, Amsterdam