Alumni

  J.P. Velthuis (Joyce)

Docent
Joyce Velthuis HvA Sportkunde
Telefoon:
0653725182
Email:
j.velthuis@hva.nl
Werkadres:
Dr. Meurerhuis, Dokter Meurerlaan 8, 1067 SM Amsterdam
Postadres:
Postbus 2165,1000 CD Amsterdam
Kamernummer:
A2.08
Expertise:
Sport management, onderwijskunde, hoger onderwijs, sport

Joyce Velthuis is als lid van het managementteam verantwoordelijk voor het sportonderwijs van de bachelorprogramma's Sportkunde - leerroute SM&O en Sport Studies - track ISMB. Daarnaast is zij een veelzijdige, gedreven docent in onder andere event management, onderzoek en diverse sportvakken.

Joyce studeerde aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding (HvA), voltooide het professionaliseringstraject voor teamcoördinatoren (HvA) en volgde de master Teaching and Learning in Higher Education (VU). Zij houdt zich graag bezig met het verbeteren van logistieke processen, het oplossen van organisatorische vraagstukken en het coördineren van projecten.

Zij hield zich de afgelopen jaren vooral bezig met het doorontwikkelen van het sportonderwijs binnen Sportkunde en Sport Studies en het creëren van keuzeprojecten en Honoursprogramma's binnen de faculteit Bewegen, Sport en Voeding. Binnen de HvA draagt Joyce met haar kennis en ervaring regelmatig bij aan diverse werkgroepen, zoals de adviesgroep Bindend Studieadvies, de werkgroep Goed Georganiseerd Onderwijs, het maaklab Roostering en de werkgroep Curriculumontwikkeling. Op landelijk niveau houdt Joyce zich als als opleider, examinator en auditor bezig met het verbeteren van opleidingen tot klim- en buitensportinstructeur bij Vebon en NKBV.