Alumni

mw.  G. Odor (Gillyenne)

docent-onderzoeker
Email:
g.odor@hva.nl
Werkadres:
Wibauthuis, Wibautstraat 3b, 1091 GH Amsterdam
Postadres:
Postbus 1025,1000 BA Amsterdam
Expertise:
(Duister)leiderschap| Organisatieverandering -en ontwikkeling| (Informeel) leren op de werkvloer| Professionele ontwikkeling.
Social media:
Ga naar HvA Research Database

Gillyenne Odor studeerde in 2020 cum laude en excellent af aan de Hogeschool van Amsterdam. Voor haar bachelorscriptie heeft zij actieonderzoek gedaan naar infomeel leren onder leidinggevenden. De uitkomst van dit onderzoek is de ontwikkeling van een buddysysteem met en voor alle leidinggevenden van een grote zorginstelling. Momenteel zit Gillyenne in de laatste fase van de Master Beleid, Communicatie en Organisatie aan de Vrije Universiteit Amsterdam, waar zij onderzoek doet naar het effect van self-serving behavior dat leiders vertonen als zij angst hebben om hun macht te verliezen op de werkprestaties van hun medewerkers.

Als docent-onderzoeker is Gillyenne sinds 2020 werkzaam bij de Hogeschool van Amsterdam. Bij de opleiding Bedrijfskunde geeft Gillyenne Business skills lessen in jaar 1 en begeleidt zij stagetrajecten en onderzoeken van studenten in jaar 3. Bij The Worklab levert zij als onderzoeker een belangrijke bijdrage bij het verwerken, analyseren en interpreteren van de data binnen verschillende projecten, zoals ‘digitale en sociale transformatie van de Hogeschool van Amsterdam’, ‘diversiteit en inclusie faculteit economie’ en ‘werken aan de toekomst van Jeugdzorgplus’.

Ga naar HvA Research Database
Ga naar HvA Research Database