Hogeschool van Amsterdam

Alumni

Informatiebijeenkomsten

Wil je naast je baan een bachelor, master of cursus volgen? Heb je vragen over de combinatie van werken en studeren in deeltijd bij de HvA? Kom kennismaken tijdens een informatiebijeenkomst, een persoonlijk adviesgesprek of een open dag.

Ontwikkelingen coronavirus

Je kunt je gewoon aanmelden voor een informatiebijeenkomst of persoonlijk gesprek. De geplande bijeenkomsten en persoonlijke gesprekken vinden voorlopig online plaats.

De HvA houdt de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwlettend in de gaten. Zie ook hva.nl/coronainfo.

We wensen je een goede gezondheid en hopen je gauw te zien.

KOM NAAR EEN INFORMATIEBIJEENKOMST

Tijdens een informatiebijeenkomst met een studieadviseur ontvang je belangrijke informatie over de toelatingseisen en studielast van een specifieke opleiding. Je hoort meer over de structuur van de opleiding en mogelijkheden voor vrijstellingen. Daarnaast kun je toetsen of jouw werkervaring en werkplek passen bij de opleiding die je wilt volgen.

VRAAG OM PERSOONLIJK ADVIES

Sommige opleidingen bieden een persoonlijk gesprek aan. Tijdens een persoonlijk adviesgesprek kun je jouw vragen stellen en situatie bespreken. Samen kom je zo tot een passende oplossing. Of het nu gaat om een deeltijd bachelor, master, associate degree of cursus.

Ga naar de opleiding van jouw keuze en bekijk de mogelijkheden.

BEZOEK EEN OPEN DAG

Je bent van harte welkom op een van onze open dagen. Je kunt dan kennismaken, de sfeer proeven en voorlichtingsrondes bezoeken. Studenten, docenten en studiekeuzecoaches staan klaar om je vragen te beantwoorden. Bekijk op de open dag pagina welke opleidingen deelnemen.

Gepubliceerd door  Afdeling Communicatie 23 juni 2020